article
1.6594200
GILZE/RIJEN - Het lokaal Steunpunt Mantelzorg in Gilze en Rijen zet op 10 november mantelzorgers uit de gemeente in het zonnetje.
Dag van Mantelzorg een feestje met goocheltrucs
GILZE/RIJEN - Het lokaal Steunpunt Mantelzorg in Gilze en Rijen zet op 10 november mantelzorgers uit de gemeente in het zonnetje.
http://www.bndestem.nl/regio/oosterhout/dag-van-mantelzorg-een-feestje-met-goocheltrucs-1.6594200
2016-10-31T13:25:00+0000
http://www.bndestem.nl/polopoly_fs/1.3512983.1353950425!image/image-3512983.JPG
Gilze en Rijen,Sociaal en maatschappij,Huishouding en verzorging,compliment,zorg,hermes
Oosterhout
Home / Regio / Oosterhout / Dag van Mantelzorg een feestje met goocheltrucs

Dag van Mantelzorg een feestje met goocheltrucs

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   foto ANP
  GILZE/RIJEN - Het lokaal Steunpunt Mantelzorg in Gilze en Rijen zet op 10 november mantelzorgers uit de gemeente in het zonnetje.

  Wethouder Ariane Zwarts reikt die dag het mantelzorgcompliment uit aan de aanwezige mantelzorgers.

  Het Lokaal Steunpunt Mantelzorg (LSM) bestaat uit vrijwilligers en enkele professionals die ondersteuning bieden aan zorgers en vragers. Voorzitter Lau Lavooij zegt dat mantelzorger niet iets is waar je om vraagt, maar iets dat je overkomt. "Daarom is het goed dat mensen hulp krijgen bij zorgvragen. Wij proberen iets toe te voegen zoals themabijeenkomsten en ontspannende activiteiten. Ook hebben we een groep vrijwilligers die een dagje zorg overnemen, zodat de mantelzorger even tijd voor zichzelf heeft."

  Op 10 november is er in de Krolzaal van Hotel Van der Valk Gilze-Tilburg in Gilze een programma dat duurt van 10.30 uur tot 16.00 uur. Behalve de uitreiking van de 'complimenten' krijgen de aanwezigen ook een lunch en een goochelshow van de 12-jarige Syb Faes uit Gilze, bekend van het tv-programma Superkids. Alle mantelzorgers die zijn opgegeven krijgen het compliment.

  Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Nieuws via WhatsApp ontvangen of ons volgen op Facebook? Download de apps van BN DeStem of meld je aan voor andere digitale services.