article
1.6256548
OOSTERHOUT - Bewoners in de binnenstad van Oosterhout klagen steen en been over het nieuwe parkeerbeleid van de gemeente.
Bewoners Oosterhout zijn dupe van parkeerbeleid in het centrum
OOSTERHOUT - Bewoners in de binnenstad van Oosterhout klagen steen en been over het nieuwe parkeerbeleid van de gemeente.
http://www.bndestem.nl/regio/oosterhout/bewoners-oosterhout-zijn-dupe-van-parkeerbeleid-in-het-centrum-1.6256548
2016-08-11T05:30:00+0000
http://www.bndestem.nl/polopoly_fs/1.6256607.1470859266!image/image-6256607.jpg
Oosterhout,Parkeren,Parkeerbeleid,hermes
Oosterhout
Home / Regio / Oosterhout / Bewoners Oosterhout zijn dupe van parkeerbeleid in het centrum

Bewoners Oosterhout zijn dupe van parkeerbeleid in het centrum

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   De parkeerplaats aan het Torenkwartier staat bomvol. Maar bewoners van het Santrijngebied kunnen er, ondanks het feit dat ze een parkeervergunning hebben, hun auto vaak niet kwijt.
   Fotograaf
  OOSTERHOUT - Bewoners in de binnenstad van Oosterhout klagen steen en been over het nieuwe parkeerbeleid van de gemeente.

  Nu in de avonduren niet meer betaald hoeft te worden voor de parkeerplekken binnen het Santrijngebied in Oosterhout, moeten de bewoners vaak lang zoeken naar een parkeerplaats. Ondanks het feit dat ze een parkeervergunning hebben.

  Wilma van Vugt, bewoonster van het Torenkwartier: "Voorheen waren er meer plekken voor vergunninghouders. Dat is noodzakelijk, omdat veel bewoners hier slecht ter been of gehandicapt zijn. In het Torenkwartier wonen veel oudere mensen."

  Tijdens de bouw in het gebied waren er tijdelijk meer parkeerplekken gereserveerd voor vergunninghouders. Deze plekken zijn na de opening van parkeergarage De Basiliek, begin dit jaar, weer verdwenen. Van Vugt: "Alle maatregelen zijn genomen om Oosterhout bruisend te maken, maar het gaat ten koste van ons."

  Lees donderdag meer in BN DeStem of via Blendle