article
1.6115549
ZEVENBERGEN - Optisport maakt plannen om een bezoek aan De Niervaert in Klundert en De Bosselaar in Zevenbergen aantrekkelijker te maken.
Ruimere openingstijden voor zwembad De Bosselaar in Zevenbergen
ZEVENBERGEN - Optisport maakt plannen om een bezoek aan De Niervaert in Klundert en De Bosselaar in Zevenbergen aantrekkelijker te maken.
http://www.bndestem.nl/regio/moerdijk/ruimere-openingstijden-voor-zwembad-de-bosselaar-in-zevenbergen-1.6115549
2016-06-17T05:00:00+0000
http://www.bndestem.nl/polopoly_fs/1.4284007.1475608244!image/image-4284007.jpg
Zevenbergen,Lokaal Thema BS,opening,zwembad,tijden,hermes
Moerdijk
Home / Regio / Moerdijk / Ruimere openingstijden voor zwembad De Bosselaar in Zevenbergen

Ruimere openingstijden voor zwembad De Bosselaar in Zevenbergen

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  ZEVENBERGEN - Optisport maakt plannen om een bezoek aan De Niervaert in Klundert en De Bosselaar in Zevenbergen aantrekkelijker te maken.

  Optisport, de nieuwe beheerder van zwembad De Bosselaar in Zevenbergen wil veel flexibeler omgaan met de openingstijden. Bij mooi weer moet het bad eerder opengaan en later sluiten. Ook als september een mooie nazomerdag biedt, moet de poort van De Bosselaar open.

  Die plannen presenteren Erwin van Iersel en Kees van Dongen van Optisport, nu deze onderneming het beheer van De Bosselaar in Zevenbergen en De Niervaert in Klundert heeft overgenomen.

  De openingstijden in Zevenbergen zijn menig zwemliefhebber een doorn in het oog. De Bosselaar opent pas om 13.00 uur (in de zomervakantie anderhalf uur eerder) en sluit om 18.30 uur. In het weekend zelfs nog een uur eerder. Ook als het 30 graden Celsius is.

  Het probleem met de nazomer is dat de contracten met veel personeelsleden op 1 september aflopen. "In Dordrecht hebben we een groot complex dat elke dag van 06.00 tot 01.00 uur open is", zegt directeur Erwin van Iersel van Optisport.

  Zo'n vaart zal het in Zevenbergen niet lopen maar dat de openingstijden meer in de pas moeten lopen met de temperatuur staat voor de twee mannen van Optisport vast.

  Lees vrijdag veel meer in BN DeStem