article
1.6202203
ETTEN-LEUR - Manja Lubberhuizen uit Breda is per 1 augustus de nieuwe locatiedirecteur van Integraal KindCentrum (IKC) De Vincent aan de Lambertusstraat in Etten-Leur.
IKC De Vincent in Etten-Leur heeft nieuwe schooldirecteur: Manja Lubberhuizen
ETTEN-LEUR - Manja Lubberhuizen uit Breda is per 1 augustus de nieuwe locatiedirecteur van Integraal KindCentrum (IKC) De Vincent aan de Lambertusstraat in Etten-Leur.
http://www.bndestem.nl/regio/etten-leur/ikc-de-vincent-in-etten-leur-heeft-nieuwe-schooldirecteur-manja-lubberhuizen-1.6202203
2016-07-18T14:25:00+0000
http://www.bndestem.nl/polopoly_fs/1.6203058.1468882158!image/image-6203058.jpg
Etten-Leur,Onderwijs en wetenschap
Etten-Leur
Home / Regio / Etten-Leur / IKC De Vincent in Etten-Leur heeft nieuwe schooldirecteur: Manja Lubberhuizen

IKC De Vincent in Etten-Leur heeft nieuwe schooldirecteur: Manja Lubberhuizen

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Manja Lubberhuizen begint per 1 augustus als locatiedirecteur bij IKC De Vincent. foto Manja Lubberhuizen
  ETTEN-LEUR - Manja Lubberhuizen uit Breda is per 1 augustus de nieuwe locatiedirecteur van Integraal KindCentrum (IKC) De Vincent aan de Lambertusstraat in Etten-Leur.
  Ik trof daar een sprankelend team aan. Dat gaf een goed gevoel

  Lubberhuizen werkte de afgelopen twaalf jaar als onderbouwcoördinator en plaatsvervangend directeur bij De Klokkebei in Ulvenhout, een school met 320 leerlingen. „Ik had bij twee scholen gesprekken lopen, maar bij De Vincent vond ik de sfeer meteen prettig en de mensen enthousiast. Ik trof daar een sprankelend team aan. Dat gaf een goed gevoel”, aldus de aankomend locatiedirecteur over haar keuze voor De Vincent. „Ook willen ze cultuur centraal stellen, dat sprak me heel erg aan.”

  Lubberhuizen zegt twaalf jaar met ‘heel veel plezier’ bij De Klokkebei te hebben gewerkt, maar daar weg te gaan omdat er op korte termijn geen doorgroeimogelijkheden voor haar zijn.

  Inmiddels heeft ze al wat ervaring opgedaan bij De Vincent, een school met 180 leerlingen. „Sinds half mei heeft ze zich een dag per week ingewerkt”, vertelt Carlo Brouwers, bovenschools directeur van de Stichting Protestants Christelijk Onderwijs Etten-Leur, waar naast IKC De Vincent ook basisscholen ‘t Kofschip in de wijk De Keen en Klankhof in Etten-Leur Zuid onder vallen.

  Lubberhuizen volgt Jolanda Wedage op, die in november vorig jaar plotseling opstapte als directeur. Over de reden van haar vertrek werden destijds geen mededelingen gedaan.

  Locatie

  Locatie
  Open locatie in Google Maps