article
1.6823013
BREDA - Het nieuwe restaurant dat in het pand van De Kloostertaveerne aan het Kloosterplein in Breda wordt gevestigd, krijgt als naam 'Gaudim'. Dat schrijft de website Stappen & Shoppen. Op dit moment wordt het pand compleet gestript, waarna er een modern Spaans georiënteerd restaurant zal verschijnen.
Restaurant Kloostertaveerne wordt 'Gaudim' in Breda
BREDA - Het nieuwe restaurant dat in het pand van De Kloostertaveerne aan het Kloosterplein in Breda wordt gevestigd, krijgt als naam 'Gaudim'. Dat schrijft de website Stappen & Shoppen. Op dit moment wordt het pand compleet gestript, waarna er een modern Spaans georiënteerd restaurant zal verschijnen.
http://www.bndestem.nl/regio/breda/restaurant-kloostertaveerne-wordt-gaudim-in-breda-1.6823013
2017-01-10T15:00:00+0000
http://www.bndestem.nl/polopoly_fs/1.6823064.1484060979!image/image-6823064.jpg
Breda,spaans,restaurant,kloostertaverne
Breda
Home / Regio / Breda / Restaurant Kloostertaveerne wordt 'Gaudim' in Breda

Restaurant Kloostertaveerne wordt 'Gaudim' in Breda

Foto's
1
Reacties
Reageer
    • Afbeelding
      Beschrijving
      Pand van De Kloostertaveerne aan het Kloosterplein in Breda. Archieffoto Google Street Maps
    BREDA - Het nieuwe restaurant dat in het pand van De Kloostertaveerne aan het Kloosterplein in Breda wordt gevestigd, krijgt als naam 'Gaudim'. Dat schrijft de website Stappen & Shoppen. Op dit moment wordt het pand compleet gestript, waarna er een modern Spaans georiënteerd restaurant zal verschijnen.

    Vorige maand nam eigenaar Kees van Wanrooij na 33 jaar afscheid van de Kloostertaveerne. Zijn zoon Paul van Wanrooij neemt samen met  zijn vrouw Marjolein de zaak over. Beiden hebben ook al Parc aan de Grote Markt.

    Gaudim  gaat in maart open.  Volgens Stappen & Shoppen heeft het stel de inspiratie voor het restaurant opgedaan in Catalonië. Ze hebben hier zelfs hun chef kok gevonden, die binnenkort naar Breda zal verhuizen.

    Veel producten zullen ook direct uit Spanje worden geïmporteerd. Gaudim gaat niet alleen tapas serveren, er komen ook hoofdgerechten op de kaart.