article
1.6457218
ANTWERPEN / BREDA / ROOSENDAAL - De komende weekeinden wordt er in de regio volop aan het spoor gewerkt. Dat kan invloed hebben op uw reistijd. In veel gevallen zullen bussen ingezet worden of moet u omrijden met een andere trein.
Geen treinen tussen Roosendaal en Antwerpen komende weekeinden
ANTWERPEN / BREDA / ROOSENDAAL - De komende weekeinden wordt er in de regio volop aan het spoor gewerkt. Dat kan invloed hebben op uw reistijd. In veel gevallen zullen bussen ingezet worden of moet u omrijden met een andere trein.
http://www.bndestem.nl/regio/breda/geen-treinen-tussen-roosendaal-en-antwerpen-komende-weekeinden-1.6457218
2016-09-30T09:36:00+0000
http://www.bndestem.nl/polopoly_fs/1.5668556.1453962459!image/image-5668556.JPG
vertraging,onderhoud,bussen,spoorwegen,extra reistijd,Roosendaal,Breda,Antwerpen
Breda
Home / Regio / Breda / Geen treinen tussen Roosendaal en Antwerpen komende weekeinden

Geen treinen tussen Roosendaal en Antwerpen komende weekeinden

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   foto ter illustratie.
   Fotograaf
  ANTWERPEN / BREDA / ROOSENDAAL - De komende weekeinden wordt er in de regio volop aan het spoor gewerkt. Dat kan invloed hebben op uw reistijd. In veel gevallen zullen bussen ingezet worden of moet u omrijden met een andere trein. 

  Breda - Tilburg v.v.
  In de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 september rijden er vanaf 0:00 uur geen treinen tussen Breda en Tilburg. De NS zet bussen in. 

  Roosendaal - Breda
  De eerste trein tussen Roosendaal en Breda op zondagochtend 2 oktober rijdt niet in verband met werkzaamheden. De werkzaamheden duren tot 07:00 uur.

  Brussel - Amsterdam v.v.
  In de weekeindes van 1 en 2 oktober en 8 en 9 oktober zal, door werkzaamheden op het spoor tussen Antwerpen en Rotterdam, de Intercity van Brussel naar Amsterdam niet verder rijden dan Antwerpen.

  Reizigers naar Nederland kunnen vanuit Antwerpen per trein tot in het station Noorderkempen rijden. Van daaruit rijden er snelbussen richting Breda. Vanuit Breda rijdt om het halfuur de IC-Direct naar Rotterdam, Schiphol en Amsterdam. Reizigers voor Dordrecht en Den Haag kunnen in Breda of Rotterdam overstappen op andere treinen van de NS.

  Reizigers die naar Roosendaal willen kunnen de regionale trein nemen van Antwerpen naar Essen, van daaruit rijden er bussen tot Roosendaal.

  Dit geldt ook in de omgekeerde richting voor reizen van Nederland naar België. Er rijden bussen tussen Breda en Station Noorderkempen en tussen station Roosendaal en Essen.

  Amsterdam - Antwerpen v.v.
  Ook in het weekeinde van 22 en 23 oktober rijdt de Intercity van Brussel naar Amsterdam slechts tot/vanaf Roosendaal. Reizigers naar Dordrecht, Rotterdam, Den Haag, Schiphol en Amsterdam kunnen overstappen in Roosendaal en gebruik maken van andere treinen van de NS.

  Reizigers tussen Amsterdam Centraal/Schiphol Airport en Roosendaal kunnen met de overige treinen van de NS via Utrecht Centraal en 's-Hertogenbosch naar Roosendaal reizen en daar overstappen op Intercity naar Brussel.

  Tussen Den Haag en Roosendaal reist u met binnenlandse treinen tot Rotterdam Zuid waar u overstapt op een Snelbus naar Zwijndrecht, vanaf Zwijndrecht rijden treinen richting Roosendaal waar u kunt overstappen op Intercity richting Brussel.

  Houd de site van de Nederlandse Spoorwegen in de gaten voor gewijzigde reistijden en de situatie op het spoor.