article
1.6617999
BREDA - De Boulevard in Breda krijgt een nieuwe exploitant.
De Boulevard wordt restaurant en sportsbar; FEBO naar andere locatie
BREDA - De Boulevard in Breda krijgt een nieuwe exploitant.
http://www.bndestem.nl/regio/breda/de-boulevard-wordt-restaurant-en-sportsbar-febo-naar-andere-locatie-1.6617999
2016-11-07T11:38:00+0000
http://www.bndestem.nl/polopoly_fs/1.3674857.1478519503!image/image-3674857.JPG
Breda,Horeca,febo boulevard,hermes
Breda
Home / Regio / Breda / De Boulevard wordt restaurant en sportsbar; FEBO naar andere locatie

De Boulevard wordt restaurant en sportsbar; FEBO naar andere locatie

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   De Boulevard
   Fotograaf
  BREDA - De Boulevard in Breda krijgt een nieuwe exploitant.

  Dirk van de Voort wil er vanaf het voorjaar een sportsbar en een restaurant vestigen. Dat betekent ook dat tapasrestaurant FEBO, dat nu nog een grote ruimte huurt bij De Boulevard, naar een andere locatie gaat verhuizen.

  De Boulevard werd de afgelopen drie jaar geëxploiteerd door Linda Verhagen. "Wij gaan de komende tijd nog een paar mooie feestjes houden en met oud en nieuw is dan de laatste avond," aldus Verhagen.

  De Boulevard bestaat uit drie ruimtes en heeft twee ingangen: aan de St. Janstraat en de Grote Markt. Het huidige café wordt omgevormd tot een sportsbar. "Je kunt er straks minimaal vier verschillende sporten bekijken," zegt Van de Voort, die ook eigenaar is van restaurant De Markt aan de Veemarktstraat.

  Op de bovenverdieping komt een eetgedeelte. De zaal boven het café krijgt een open verbinding met de grote ruimte waar nu nog FEBO zit. "Het ene deel krijgt meer een eetcafé-uitstraling, het andere wordt meer restaurant. Maar wel met dezelfde kaart", aldus Van de Voort.

  FEBO huurt sinds een kleine twee jaar de ruimte van De Boulevard met een ingang aan de Grote Markt. De zaak kwam daar nadat het pand van FEBO aan de Molenstraat was uitgebrand. "Ik ben nu in onderhandeling over een andere locatie," zegt FEBO- eigenaar Juan Carlos Reina.

  Ondertussen loopt er nog steeds een rechtszaak over het oude FEBO-pand. Reina wil daar in principe terug en als dat niet kan wil hij een schadevergoeding. De pandeigenaren stellen echter dat er geen geld is voor herstel van het pand omdat de verzekering niet (voldoende) zou betalen.

  Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Nieuws via WhatsApp ontvangen of ons volgen op Facebook? Download de apps van BN DeStem of meld je aan voor andere digitale services.