article
1.6242887
BREDA - Joost Blaauwhof (25) uit Breda doet mee aan het online programma Road to Robinson, Expeditie Robinson, maar dan voor vloggers.
Bredanaar Joost Blaauwhof in Road to Robinson: 'Ik was op de mooiste plekken ter wereld'
BREDA - Joost Blaauwhof (25) uit Breda doet mee aan het online programma Road to Robinson, Expeditie Robinson, maar dan voor vloggers.
http://www.bndestem.nl/regio/breda/bredanaar-joost-blaauwhof-in-road-to-robinson-ik-was-op-de-mooiste-plekken-ter-wereld-1.6242887
2016-08-05T12:30:00+0000
http://www.bndestem.nl/polopoly_fs/1.6242898.1470327995!image/image-6242898.jpeg
Breda,Massamedia,Hoeven,Joost Blaauwhof,Road to Robinson,hermes
Breda
Home / Regio / Breda / Bredanaar Joost Blaauwhof in Road to Robinson: 'Ik was op de mooiste plekken ter wereld'

Bredanaar Joost Blaauwhof in Road to Robinson: 'Ik was op de mooiste plekken ter wereld'

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Joost Blaauwhof bij Road to Robinson
   Titel
   Joost Blaauwhof bij Road to Robinson
  BREDA - Joost Blaauwhof (25) uit Breda doet mee aan het online programma Road to Robinson, Expeditie Robinson, maar dan voor vloggers.

  Via een Facebook-pagina van het RTL-programma Expeditie Robinson zag hij de oproep voor kandidaten voor een nieuw programma: Road to Robinson, een survivalprogramma met vloggers. Hij besloot de gok te wagen.

  Casting
  Uiteindelijk werd Blaauwhof, opgegroeid in Hoeven, gevraagd voor de castingdag. "En binnen twee weken had ik tickets voor de reis naar de Filippijnen. Tien dagen voor vertrek hoorde ik dat ik mee mocht." Hij wist vooraf van niets. "Ik wist alleen hoe laat ik op Schiphol verwacht werd. Niet waar we naartoe gingen of wie er meeging. De paklijst met wat er allemaal mee mocht kreeg ik één dag voor vertrek."

  Vloggen
  "Omdat je van niets weet, is voorbereiden niet echt mogelijk. Ik heb er alleen voor gezorgd dat ik fit bleef, deze zomer." Op Schiphol ontmoette hij zijn medekandidaten, vier bekende vloggers en nog een andere winnaar uit de casting. "Maar ik kende die mensen niet, ik kijk geen vlogs en had tot dit avontuur nog nooit gevlogd."

  Intens
  Over het avontuur zelf mag hij niet veel zeggen. "Maar het was echt heel bijzonder, intens. Soms ook emotioneel. Het is loodzwaar. Maar ik was met zulke gave mensen, op zulke gave plekken. De mooiste plekken ter wereld. Daar weegt niets tegenop."

  Hoelang Blaauwhof in het programma blijft, moet voor de kijkers nog blijken. Elke dinsdag en donderdag om 21.00 uur is Road to Robinson online te volgen, via alle kanalen van Expeditie Robinson en het nieuwe YouTube-kanaal RTL Basecamp.

  Donderdagavond was de eerste aflevering. Blaauwhof zit in team groen.