article
1.5275215
STEENBERGEN - Zelf gaat hij een robbertje met Rijkswaterstaat niet uit de weg, maar op steun van zijn collega-raadsleden hoeft Michel Lambers niet te rekenen.
Raadsleden Steenbergen botsen laatste keer over snelweg A4
STEENBERGEN - Zelf gaat hij een robbertje met Rijkswaterstaat niet uit de weg, maar op steun van zijn collega-raadsleden hoeft Michel Lambers niet te rekenen.
http://www.bndestem.nl/regio/bergen-op-zoom/raadsleden-steenbergen-botsen-laatste-keer-over-snelweg-a4-1.5275215
2015-09-25T12:06:00+0000
http://www.bndestem.nl/polopoly_fs/1.4582427.1413463464!image/image-4582427.jpg
Steenbergen,Wegenbouw,gemeenteraad,A4,Rijkswaterstaat,Snelweg,hermes
Bergen op Zoom
Home / Regio / Bergen op Zoom / Raadsleden Steenbergen botsen laatste keer over snelweg A4

Raadsleden Steenbergen botsen laatste keer over snelweg A4

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   A4 Steenbergen foto: Joop van Houdt / Rijkswaterstaat
  STEENBERGEN - Zelf gaat hij een robbertje met Rijkswaterstaat niet uit de weg, maar op steun van zijn collega-raadsleden hoeft Michel Lambers niet te rekenen.

  Die zetten twee weken geleden, op voorspraak van burgemeester Joeseph Vos, al een dikke streep onder het dossier snelweg A4. "Want alles is gezegd, alles is gedaan, op enig moment moet je een punt zetten", zei hij en die mening werd breed gedeeld. Alleen Lambers en zijn Volkspartij zijn nog niet zover.

  "Op 23 april hebben we unaniem een motie aangenomen dat we als gemeenteraad overleg zouden voeren met Rijkswaterstaat over een aantal knelpunten dat nog resteert. Het college heeft dat niet afgewacht en is zelf gaan praten. Wat ons betreft is daarmee de kous niet af. We zijn niet tevreden over het resultaat", zegt Lambers.

  Hij wil alsnog het gesprek aangaan, ook al wordt dat door burgemeester Vos ontraden. "Baat het niet dan schaadt het niet", meent Lambers. "De minister kan dan wel zeggen dat het een gelopen koers is, maar dat willen we dan nog wel eens zien. Mogelijk zit er nog rek in."

  Het voorstel van de Volkspartij krijgt geen bijval. Andere fracties vrezen dat een dergelijk overleg slechts valse verwachtingen wekt, bij bewoners die nu overlast ervaren van de snelweg.

  Lees zaterdag meer in BN DeStem.