article
1.4821134
POPPEL - President Klaas Otto van motorclub No Surrender heeft vrijdagnacht een moordaanslag overleefd. Dat heeft de voorman uit Bergen op Zoom maandag tegen Omroep Brabant gezegd.
Mislukte aanslag op baas No Surrender Klaas Otto uit Bergen op Zoom (video)
POPPEL - President Klaas Otto van motorclub No Surrender heeft vrijdagnacht een moordaanslag overleefd. Dat heeft de voorman uit Bergen op Zoom maandag tegen Omroep Brabant gezegd.
http://www.bndestem.nl/regio/bergen-op-zoom/mislukte-aanslag-op-baas-no-surrender-klaas-otto-uit-bergen-op-zoom-video-1.4821134
2015-03-23T12:12:00+0000
http://www.bndestem.nl/polopoly_fs/1.4821140.1427112635!image/image-4821140.jpg
Tilburg,Misdaad,Geweldpleging,Schietpartij,No Surrender,hermes
Bergen op Zoom
Home / Regio / Bergen op Zoom / Mislukte aanslag op baas No Surrender Klaas Otto uit Bergen op Zoom (video)

Mislukte aanslag op baas No Surrender Klaas Otto uit Bergen op Zoom (video)

Videos
2
Foto's
2
Reacties
Reageer
  POPPEL - President Klaas Otto van motorclub No Surrender heeft vrijdagnacht een moordaanslag overleefd. Dat heeft de voorman uit Bergen op Zoom maandag tegen Omroep Brabant gezegd.
  Klaas Otto had vrijdagnacht in Poppel een afspraak met een bekende van hem. Bij aankomst zou de man meteen een pistool hebben getrokken en hebben geprobeerd om de 'generaal' door het hoofd te schieten.
   
  'Schampte halsslagader'
  "Toen ik aanklopte en de deur openging werd ik door de man meteen met een pistool beschoten. Gelukkig kon ik nog op tijd wegduiken. De kogel raakte mijn hals en schampte langs mijn halsslagader”, vertelt Otto tegen Omroep Brabant. “Mijn vriendin die in de auto was blijven zitten, kwam uit de auto en begon hysterisch te gillen toen ze zag wat er gebeurde. De dader schrok daar enorm van. Het gaf ons de gelegenheid om ervandoor te gaan. Mijn vriendin heeft mijn leven gered.”
   
  De president van No Surrender ging zelf naar het ziekenhuis om zich aan zijn verwonding te laten behandelen. De kogel bleek de halsslagader heel licht te hebben geschampt. Artsen zouden spreken van een wonder dat Otto de aanslag heeft overleefd. "Ik ben met het infuus onder de arm naar buiten gelopen. Thuis heb ik de naald eruit getrokken.”
   
  'Dader geen lid No Surrender'
  Klaas Otto doet geen aangifte. Het was een privéaangelegenheid en de aanslag was een complete verrassing voor hem. In sommige media is te lezen dat hij ‘het zelf wel zou oplossen’. Otto tegen Omroep Brabant: “Maar dat heb ik pertinent niet gezegd.”

  De Tilburgse afdeling van No Surrender heeft sinds enige tijd een clubhuis in Poppel.

   

   

  Uitgelichte video

  Afbeelding