article
1.6110437
BERGEN OP ZOOM - Op de Noordplaats in Bergen op Zoom zijn woensdagmorgen twee mannen aangehouden na diefstal van een quad.
Mannen vast voor diefstal van quad in Bergen op Zoom
BERGEN OP ZOOM - Op de Noordplaats in Bergen op Zoom zijn woensdagmorgen twee mannen aangehouden na diefstal van een quad.
http://www.bndestem.nl/regio/bergen-op-zoom/bergen-op-zoom/mannen-vast-voor-diefstal-van-quad-in-bergen-op-zoom-1.6110437
2016-06-15T11:59:00+0000
http://www.bndestem.nl/polopoly_fs/1.1753902.1350328643!image/image-1753902.jpg
Bergen op Zoom,Diefstal,112,diefstal,bergen op zoom,politie
Bergen op Zoom
Home / Regio / Bergen op Zoom / Bergen op Zoom / Mannen vast voor diefstal van quad in Bergen op Zoom

Mannen vast voor diefstal van quad in Bergen op Zoom

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   ANP
  BERGEN OP ZOOM - Op de Noordplaats in Bergen op Zoom zijn woensdagmorgen twee mannen aangehouden na diefstal van een quad.

  De politiemeldkamer kreeg rond 2.30 uur een melding dat de vierwieler vanuit een voortuin bij een woning aan de Groenlandstraat werd gestolen. De melder sprak over drie verdachte mannen. Agenten gingen snel naar de opgegeven locatie en troffen aan het begin van de straat een quad aan.

  Onderzoek
  Op de Noordplaats troffen ze twee mannen aan, van wie er één voldeed aan het signalement van een van de daders. Beide mannen werden aangehouden. Het zijn een 20-jarige man uit Bergen op Zoom en een inwoner (26) uit Hendrik-Ido-Ambacht. Ze werden voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar ze werden ingesloten.

  Politiehond
  ​De eigenaar van het vierwielig motorrijtuig werd geïnformeerd. Hij deed aangifte van de diefstal. Een politiehond heeft nog naar mogelijke andere daders gezocht, maar er is niemand meer aangetroffen.