Volledig scherm
© VV Oosterhout

Vv Oosterhout overladen met hulp na verwoestende brand (fotoalbum/video)

OOSTERHOUT - VV Oosterhout wordt van alle kanten hulp aangeboden na de brand van afgelopen weekend. 'We ontvangen letterlijk honderden mailtjes, appjes, FB berichtjes met aanbiedingen variërend van technische expertise, vergaderruimte tot handjes voor de opruimwerkzaamheden', meldt het bestuur op de website van de vereniging.

'Er bereiken ons diverse berichten over op te zetten acties en sponsorlopen. Dat vinden we uiteraard ook geweldig om te horen en roert ons diep'

Komend weekend wordt er niet gevoetbald, alle duels van de vereniging zijn afgelast. Voor het weekend erna wordt geprobeerd de thuisduels om te zetten naar uitwedstrijden. Ook alle trainingen gaan voorlopig niet door.

Doel is eind volgende week een informatiebijeenkomst te beleggen. Mogelijk wordt die in Theater De Bussel gehouden.

De gehele bovenetage, inclusief alle inventaris, moet volgens de vereniging als verloren moet worden beschouwd. 'Het lijkt erop dat de benedenetage, inclusief onderhoudsruimte, ballenhok en verzorgingsruimte redelijk gespaard is gebleken. Er is daar uiteraard wel roet en waterschade. Grote vraag is of de verdiepingsvloer het heeft gehouden. Dat kan pas beoordeeld worden als het puin van de bovenverdieping is geruimd.'

Op foto's en videobeelden, van Modelvliegsport Oosterhout en Ad Looijmans, die vv Oosterhout heeft laten maken is de schade duidelijk te zien.

Schadebeelden na brand bij VV Oosterhout, met drone. Video: Modelvliegsport Oosterhout
  1. Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    MADE/TERHEIJDEN - Langere openingstijden en commerciële ondernemers kansen  bieden. Doe zaken met Jeroen Prinse die met zijn Pact by Prince zijn  outdoor-activiteiten in zwembad de Randoet verder wil uitbreiden. Ga ook aan tafel met de mannen van sportcentrum To the Max die de oude gymzaal bij het Puzzelbad in Terheijden willen kopen.  Die boodschap gaf de gemeenteraad vanavond aan het college  van Drimmelen om de toekomst van beide zwembaden in Drimmelen veilig te stellen.