Ongeval A59
Volledig scherm
Ongeval A59 © Marcel van Dorst - MaRicMedia

Vrouw gewond na aanrijding op A59 bij Oosterhout

OOSTERHOUT - Bij een ongeval op de A59, ter hoogte van Oosterhout, is woensdag aan het eind van de middag een vrouw gewond geraakt aan haar hoofd. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Door nog onbekende reden werd de vrouw van achter aangereden op de snelweg. Medeweggebruikers hebben meteen eerste hulp geboden en het verkeer geregeld, totdat de hulpdiensten arriveerden.

De bestuurder van de andere auto kwam met de schrik vrij, maar de schade aan de auto is groot. Door het ongeval ontstond een file op de A59 in de richting van Waalwijk.

Ongeval A59
Volledig scherm
Ongeval A59 © Marcel van Dorst - MaRicMedia
  1. Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    MADE/TERHEIJDEN - Langere openingstijden en commerciële ondernemers kansen  bieden. Doe zaken met Jeroen Prinse die met zijn Pact by Prince zijn  outdoor-activiteiten in zwembad de Randoet verder wil uitbreiden. Ga ook aan tafel met de mannen van sportcentrum To the Max die de oude gymzaal bij het Puzzelbad in Terheijden willen kopen.  Die boodschap gaf de gemeenteraad vanavond aan het college  van Drimmelen om de toekomst van beide zwembaden in Drimmelen veilig te stellen. 
  2. Gemeente Geertruidenberg en waterschap botsen frontaal over dijk Slikpolder: 'Wij zijn geschoffeerd!'

    Gemeente Geertruidenberg en waterschap botsen frontaal over dijk Slikpolder: 'Wij zijn geschoffeerd!'

    GEERTRUIDENBERG - De gemeente Geertruidenberg en waterschap Brabantse Delta botsen frontaal als het gaat om de dijk bij de Slikpolder. Het waterschap kiest voor dijkverlegging richting de bebouwde kom van de vestingstad, terwijl de gemeente adviseert om te gaan voor versterking van de huidige dijk. Wethouder Kevin van Oort geeft aan dat hij een 'stevige brief' heeft gestuurd richting waterschapsbestuurder Louis van der Kallen. Dat zei Van Oort woensdagavond bij de gemeenteraadsvergadering. Van der Kallen zou zich kritisch hebben uitgelaten over het advies van de gemeente Geertruidenberg. “Wij herkennen ons niet in zijn woorden”, meent Van Oort. “We hopen dat onze brief tot herbezinning leidt.”