Markt Geertruidenberg
Volledig scherm
Markt Geertruidenberg

Valse start werkzaamheden voor Markt in Geertruidenberg

Markt GeertruidenbergGEERTRUIDENBERG - De werkzaamheden aan de Markt in Geertruidenberg beginnen later dan verwacht. Eerder kondigde de gemeente aan dat in januari de schop in de grond zou gaan. Het werk begint echter maandag 6 februari.

"De afgelopen vorstperiode is hier debet aan", verklaart wethouder Kevin van Oort. "Daarnaast is de afgelopen periode gewerkt om tot definitief akkoord te komen met aannemerscombinatie." De wethouder verwacht geen knelpunten voor de carnavalsoptocht, eind februari. Ook denkt hij dat de Markt, afhankelijk van het voorjaarsweer, klaar is voor het weekend van de Vestingfeesten.

De Markt krijgt een renovatie. Onder meer het aantal parkeerplekken neemt af en de Brandestraat wordt autovrij.

  1. Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    MADE/TERHEIJDEN - Langere openingstijden en commerciële ondernemers kansen  bieden. Doe zaken met Jeroen Prinse die met zijn Pact by Prince zijn  outdoor-activiteiten in zwembad de Randoet verder wil uitbreiden. Ga ook aan tafel met de mannen van sportcentrum To the Max die de oude gymzaal bij het Puzzelbad in Terheijden willen kopen.  Die boodschap gaf de gemeenteraad vanavond aan het college  van Drimmelen om de toekomst van beide zwembaden in Drimmelen veilig te stellen.