Toch wel een auto vernield in het weekeinde in Oosterhout

OOSTERHOUT - In Oosterhout is zondag een auto vernield. Dat is gebleken na de eerdere melding van de politie dat er dit weekend 'geen schokkende gebeurtenissen' in de stad waren gebeurd.

De vernielde wagen stond geparkeerd aan de Van Leeuwenhoeklaan.  De politie kreeg rond kwart over acht 's avonds de melding dat een groepje jongeren daar venielingen zou aanrichten aan een auto. 

Ter plekke aangekomen constateerden agenten dat dit klopte. De geparkeerde auto was onder handen genomen met een steen. Dat resulteerde in een kras en een deuk in het plaatwerk van de auto.  Vandalen richtten de afgelopen weken ook al meermaals vernielingen aan in Oosterhout.  

Zo werd het beeldenkunstwerk 'De Anoniemen' twee keer in brand gestoken. Er werden auto-inbraken gepleegd, er waren vernielingen aan de ijsbaan en het terras van een restaurant werd overhoop gehaald. Drie verdachten werden vorige week aangehouden.

  1. Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    MADE/TERHEIJDEN - Langere openingstijden en commerciële ondernemers kansen  bieden. Doe zaken met Jeroen Prinse die met zijn Pact by Prince zijn  outdoor-activiteiten in zwembad de Randoet verder wil uitbreiden. Ga ook aan tafel met de mannen van sportcentrum To the Max die de oude gymzaal bij het Puzzelbad in Terheijden willen kopen.  Die boodschap gaf de gemeenteraad vanavond aan het college  van Drimmelen om de toekomst van beide zwembaden in Drimmelen veilig te stellen.