Travellers zorgden eerder dit jaar voor problemen bij Fort Oranje.
Volledig scherm
Travellers zorgden eerder dit jaar voor problemen bij Fort Oranje. © Hessel de ree

Politie regio Dongemond: kijk uit voor travellers die klusjes doen voor woekerprijzen

RAAMSDONKSVEER - De politie waarschuwt voor mannen die aan de deur komen in de Dongemondregio en aanbieden om allerhande klusjes uit te voeren.

Het gaat om mannen die klusjes aanbieden voor 'belachelijk hoge prijzen', schrijft de politie Dongemond op haar Facebookpagina.

'Prijzen die niet in verhouding staan met de werkzaamheden welke zij u aanbieden. Garantie komt niet voor in het woordenboek en de klusjes worden half uitgevoerd!'

Eerder deze zomer zorgde een groep travellers, vaak rondreizende Engelsen, voor overlast bij Fort Oranje in Rijsbergen. Uiteindelijk vertrokken ze na ruim een week.

  1. Biljartclub Raamsdonksveer wijst voorstel gemeente af: 'Wij verhuizen niet naar bieb'

    Biljartclub Raamsdonksveer wijst voorstel gemeente af: 'Wij verhuizen niet naar bieb'

    RAAMSDONKSVEER - De biljartvereniging Raamsdonksveer wijst het voorstel van de gemeente om te verkassen naar de nieuwe bieb af. Omdat hun thuisbasis dorpshuis De Haven dit jaar sluit, zijn de biljarters met wethouder Bert van den Kieboom bij de nieuwbouw van Theek 5 gaan kijken. "Het is helemaal niet veilig", zegt voorzitter Anton Cornel. "Als er iets gebeurt en we moeten met alle ouderen via de lift weg, dan zitten we als ratten in de val."