Volledig scherm
© Mathijs Bertens/ Stuve fotografie

Politie op zoek naar getuigen ongeval wielrenner in Oosterhout

OOSTERHOUT - Het politieteam Dongemond is op zoek naar getuigen van het ongeval dat zondag plaats vond op een onverhard wandelpad langs de zandput Nion aan de Beelaertsweg.

Een 54-jarige wielrenner uit Geertruidenberg kwam ten val en raakte zwaar gewond. De fietser moest uitwijken voor een loslopende hond.

In het gebied worden vaak honden uitgelaten. Het slachtoffer werd in een ambulance, begeleid door een trauma arts vervoerd naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam.

De politie komt graag in contact met getuigen van het ongeval en met de eventuele eigenaar van de hond. Zij kunnen bellen met de politie via 0900-8844.

Op de Facebookpagina van het team werd eerder al een oproep geplaatst

  1. Biljartclub Raamsdonksveer wijst voorstel gemeente af: 'Wij verhuizen niet naar bieb'

    Biljartclub Raamsdonksveer wijst voorstel gemeente af: 'Wij verhuizen niet naar bieb'

    RAAMSDONKSVEER - De biljartvereniging Raamsdonksveer wijst het voorstel van de gemeente om te verkassen naar de nieuwe bieb af. Omdat hun thuisbasis dorpshuis De Haven dit jaar sluit, zijn de biljarters met wethouder Bert van den Kieboom bij de nieuwbouw van Theek 5 gaan kijken. "Het is helemaal niet veilig", zegt voorzitter Anton Cornel. "Als er iets gebeurt en we moeten met alle ouderen via de lift weg, dan zitten we als ratten in de val."