Volledig scherm
De dader van de mishandeling is te zien in het omcirkelde deel van de foto. Zijn gezicht is geblurd en hij heeft tot maandag de tijd om zichzelf te melden. © Politie

Mishandeling in Oosterhout: slachtoffer breekt zijn rug op twee plaatsen

OOSTERHOUT - Bij een mishandeling in Oosterhout heeft een 40-jarige man zijn rug op twee plaatsen gebroken. De politie is op zoek naar de man die de mishandeling in de Van Oldeneellaan pleegde op 25 oktober. 

De mishandeling gebeurde nadat er onenigheid was ontstaan tussen het slachtoffer en de dader. De dader deelde een klap uit, waarbij het slachtoffer ten val kwam.
De dader ging er vervolgens vandoor maar een voorbijganger wist hem nog snel op de foto te zetten. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. Daar bleek dat hij zijn rug had gebroken.
De politie heeft de foto van de dader nu online gezet. Het gezicht van de man is onherkenbaar gemaakt door het te blurren. De dader heeft tot maandag om zichzelf te melden. Gebeurt dat niet dan wordt de originele foto openbaar gemaakt in de hoop dat iemand hem herkent .