Volledig scherm
© Lars Smook

Hennepkwekerij in caravan gevonden op Oosterhoutse camping

OOSTERHOUT - De sterke lucht van hennep heeft de politie donderdag op het spoor gezet van een hennepkwekerij in een caravan op een camping in Oosterhout. Personeel van een camping waarschuwde dat ze hennep roken.

Donderdagmiddag kreeg de politie het verzoek om naar een camping aan de Seterseweg in Oosterhout te gaan. Men had daar misschien een hennepkwekerij ontdekt in een caravan.

Tijdens opruimwerkzaamheden van een kortgeleden afgebrande caravan roken mensen een sterke hennepgeur. Toen ze de lucht volgde, kwamen ze bij een caravan uit.

De gewaarschuwde politieagenten roken het ook. Voordat de caravan opengebroken werd kwam de eigenaar al aanlopen, die direct toegaf dat hij een kwekerij had van bijna 70 planten.

De 34-jarige man is aangehouden en de kwekerij is ontmanteld.

  1. Biljartclub Raamsdonksveer wijst voorstel gemeente af: 'Wij verhuizen niet naar bieb'

    Biljartclub Raamsdonksveer wijst voorstel gemeente af: 'Wij verhuizen niet naar bieb'

    RAAMSDONKSVEER - De biljartvereniging Raamsdonksveer wijst het voorstel van de gemeente om te verkassen naar de nieuwe bieb af. Omdat hun thuisbasis dorpshuis De Haven dit jaar sluit, zijn de biljarters met wethouder Bert van den Kieboom bij de nieuwbouw van Theek 5 gaan kijken. "Het is helemaal niet veilig", zegt voorzitter Anton Cornel. "Als er iets gebeurt en we moeten met alle ouderen via de lift weg, dan zitten we als ratten in de val."