Volledig scherm

Hekken bij flats Paterserf blijven voorlopig nog staan

OOSTERHOUT - De hekken bij zes flatgebouwen aan het Paterserf in Oosterhout blijven voorlopig nog even staan. "De hekken staan er uit voorzorg", zegt Connie Tuijl, woordvoerder van woningcorporatie Thuisvester. "Er zijn de laatste tijd glazen gevelpanelen aan de zijkanten van de gebouwen kapot gegaan.

Ze kunnen niet als geheel naar beneden vallen, maar wel verbrokkeld in stukjes. Daarom nemen we geen risico."

Thuisvester doet onderzoek naar de oorzaak. Eerst werd gedacht aan vandalisme of aan voetballers, maar op dit moment houdt de woningcorporatie alle opties open. Tuijl: "We moeten het onderzoek afwachten. De hekken blijven staan tot er een oplossing is gevonden."

  1. Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    MADE/TERHEIJDEN - Langere openingstijden en commerciële ondernemers kansen  bieden. Doe zaken met Jeroen Prinse die met zijn Pact by Prince zijn  outdoor-activiteiten in zwembad de Randoet verder wil uitbreiden. Ga ook aan tafel met de mannen van sportcentrum To the Max die de oude gymzaal bij het Puzzelbad in Terheijden willen kopen.  Die boodschap gaf de gemeenteraad vanavond aan het college  van Drimmelen om de toekomst van beide zwembaden in Drimmelen veilig te stellen.