Volledig scherm
© Ron Van Kuijk

BraboNeger bij Zomaar-zomeravondpicknick in Gilze

GILZE - Onder uitstekende weersomstandigheden is zaterdagavond de Zomaar-zomeravondpicknick begonnen in Gilze. Het openluchtevenement begon om 21.00 uur op Sportpark Verhoven. Op het programma staat onder meer een optreden van comedian Steven Brunswijk, beter bekend als de BraboNeger.

Vanaf 21.30 begon de band Trackless te spelen. Daarnaast is er een korte home made Zo104-film te zien in de buitenbios en treedt Steven Brunswijk op. ZoMaar is voor de Tilburgse grappenmaker de ideale plek om nieuwe dingen uit te proberen voor zijn theatershow.

De avond eindigt rond 01.00 uur. Het was de bedoeling dat de bezoekers hun eigen hapjes, drankjes en eventueel een stoeltje zelf mee zouden nemen. Daar gaf het in grote getale opgekomen publiek graag gehoor aan. ZoMaar is een initiatief van de vrijwilligers van Zo104, die viermaal per jaar een talkshow organiseren in theaterzaal De Schakel.

  1. Biljartclub Raamsdonksveer wijst voorstel gemeente af: 'Wij verhuizen niet naar bieb'

    Biljartclub Raamsdonksveer wijst voorstel gemeente af: 'Wij verhuizen niet naar bieb'

    RAAMSDONKSVEER - De biljartvereniging Raamsdonksveer wijst het voorstel van de gemeente om te verkassen naar de nieuwe bieb af. Omdat hun thuisbasis dorpshuis De Haven dit jaar sluit, zijn de biljarters met wethouder Bert van den Kieboom bij de nieuwbouw van Theek 5 gaan kijken. "Het is helemaal niet veilig", zegt voorzitter Anton Cornel. "Als er iets gebeurt en we moeten met alle ouderen via de lift weg, dan zitten we als ratten in de val."