Volledig scherm
© Foto: Mathijs Bertens / Stuve Fotografie

Botsing met drie auto's bij knooppunt Hooipolder

RAAMSDONKSVEER - Bij knooppunt Hooipolder, op de A59 bij Raamsdonksveer, zijn maandagavond drie auto's op elkaar gebotst.

Twee auto's die van de A27 vanuit Utrecht kwamen, draaiden de A59 op, toen van rechts (vanuit Oosterhout richting Waalwijk) een rode auto met een Belgisch kenteken met hoge snelheid kwam aanrijden, zo schetsen getuigen een beeld van het ongeval.

Een van die twee auto's ramde zo de auto met het Belgische kenteken in de zijkant, waarna ook de derde auto geraakt werd.

Twee auto's, waaronder die met het Belgische kenteken, raakten zwaar beschadigd, de derde auto had minder schade. Toch werden alle voertuigen weg getakeld. Alle inzittenden zijn nagekeken in een ambulance, niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

  1. Facebookactie in Made moet leiden naar dader aanrijding fietser

    Facebookactie in Made moet leiden naar dader aanrijding fietser

    MADE - Drie dagen na de aanrijding van fietser Kees van Gennip (84) op het viaduct van de Godfried Schalckenstraat in Made heeft de bestuurder van de 'groene stationwagen' zich nog steeds niet gemeld. Dochter Caroline van Gennip hoopt dat de dader alsnog gevonden  wordt. Haar oproep op Facebook was gisteren al 1800 keer gedeeld. Zij: ,,Ik snap dat je geschrokken bent en dat je doorrijdt. Maar bij de rotonde keer je toch om? Je beseft toch dat je hulp moet verlenen?"