Een aantal bewoners van zorgcentrum De Wijngaerd in Made heeft een tijdje in zorgcentrum Buurstede in Oosterhout gewoond. Vandaag en morgen gaan de bewoners terug naar hun nieuwe kamers. hier vertrekt het echtpaar Pullens bij Buurstede in Oosterhout.
Volledig scherm
Een aantal bewoners van zorgcentrum De Wijngaerd in Made heeft een tijdje in zorgcentrum Buurstede in Oosterhout gewoond. Vandaag en morgen gaan de bewoners terug naar hun nieuwe kamers. hier vertrekt het echtpaar Pullens bij Buurstede in Oosterhout. © Johan Wouters

Bewoners Wijngaerd keren terug naar Made

MADE - Zestig bewoners van zorgcentrum de Wijngaerd keren vandaag en mogen terug naar hun nieuwe appartement in Made. Vijftien maanden lang woonden zij in hun tijdelijke verblijf in Buurstede in Oosterhout.

Wij volgden het echtpaar Pullens uit Wagenberg bij hun terugkeer in Made. Piet werd daar drieëneenhalf jaar geleden opgenomen. Zijn vrouw Anneke wijkt geen moment van zijn zijde. Ze zijn vijftig jaar getrouwd, ze hebben altijd alles samen gedaan. Ook in de nieuwe Wijngaerd zal zij haar man elke dag bezoeken. ,,Ze zeggen wel eens 'jij moet ook een eigen leven hebben' maar ik zeg 'als ik hém maar heb'."

  1. Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    MADE/TERHEIJDEN - Langere openingstijden en commerciële ondernemers kansen  bieden. Doe zaken met Jeroen Prinse die met zijn Pact by Prince zijn  outdoor-activiteiten in zwembad de Randoet verder wil uitbreiden. Ga ook aan tafel met de mannen van sportcentrum To the Max die de oude gymzaal bij het Puzzelbad in Terheijden willen kopen.  Die boodschap gaf de gemeenteraad vanavond aan het college  van Drimmelen om de toekomst van beide zwembaden in Drimmelen veilig te stellen.