Auto rijdt van talud bij A59.
Volledig scherm
Auto rijdt van talud bij A59. © Mathijs Bertens

Automobilist mist bocht en eindigt ondersteboven langs A59 (video)

DEN HOUT - Een automobilist is in de nacht van zondag op maandag uit de bocht gevlogen op de A59 ter hoogte van de afslag Den Hout/Made. De auto reed vervolgens het talud af en kwam op zijn kop tot stilstand.

Het ongeluk gebeurde rond 2.00 uur. De auto kwam van de A59 af en de bestuurder wilde de afslag Made/Den Hout nemen. Door nog onbekende oorzaak ging het mis. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse om de man uit zijn benarde positie te bevrijden.

De aard van de verwondingen van de automobilist is niet bekend.

  1. Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    MADE/TERHEIJDEN - Langere openingstijden en commerciële ondernemers kansen  bieden. Doe zaken met Jeroen Prinse die met zijn Pact by Prince zijn  outdoor-activiteiten in zwembad de Randoet verder wil uitbreiden. Ga ook aan tafel met de mannen van sportcentrum To the Max die de oude gymzaal bij het Puzzelbad in Terheijden willen kopen.  Die boodschap gaf de gemeenteraad vanavond aan het college  van Drimmelen om de toekomst van beide zwembaden in Drimmelen veilig te stellen. 
  2. Gemeente Geertruidenberg en waterschap botsen frontaal over dijk Slikpolder: 'Wij zijn geschoffeerd!'

    Gemeente Geertruidenberg en waterschap botsen frontaal over dijk Slikpolder: 'Wij zijn geschoffeerd!'

    GEERTRUIDENBERG - De gemeente Geertruidenberg en waterschap Brabantse Delta botsen frontaal als het gaat om de dijk bij de Slikpolder. Het waterschap kiest voor dijkverlegging richting de bebouwde kom van de vestingstad, terwijl de gemeente adviseert om te gaan voor versterking van de huidige dijk. Wethouder Kevin van Oort geeft aan dat hij een 'stevige brief' heeft gestuurd richting waterschapsbestuurder Louis van der Kallen. Dat zei Van Oort woensdagavond bij de gemeenteraadsvergadering. Van der Kallen zou zich kritisch hebben uitgelaten over het advies van de gemeente Geertruidenberg. “Wij herkennen ons niet in zijn woorden”, meent Van Oort. “We hopen dat onze brief tot herbezinning leidt.”