Virtus neemt afscheid van jeugdtrainers
Volledig scherm
Virtus neemt afscheid van jeugdtrainers © Johan Matthee

Virtus neemt afscheid van jeugdtrainers

ZEVENBERGEN – Vlak voor de bekerwedstrijd Virtus tegen SCO is dinsdagavond afscheid genomen van drie jeugdtrainers die samen 38 jaar de jongste jeugd van Virtus de eerste beginselen van het voetbal hebben bijgebracht.

De mannen met een blauw wit hart, Koen Kop (73), Wim Tielen (71) en Chris Wimmer(67) kregen na een korte speech met lovende woorden van Virtus voorzitter Rien van Venrooy, bloemen en een emmertje bier. Uit de verhalen van de trouwe trainers zelf blijkt dat ze op de woensdagmiddag altijd veel plezier hebben gehad. Het zal dan ook voor hen wennen worden zonder het gekrioel om hen heen.

Wim Tielen, tien jaar trainer vertelt dat er middagen waren dat er wel 70 kinderen op het sportcomplex actief waren. Koen Kop, ook tien jaar actief, vult aan dat bij het samenstellen van de teams er altijd rekening gehouden wordt dat vriendjes bij elkaar kunnen spelen.

Chris Wimmer 18 jaar Fjes trainer heeft veel jeugdspelers later in het eerste zien spelen. Wimmer en Tielen zijn ook actief in de maandagochtend ploeg die schoonmaak – en onderhoudswerkzaamheden voor haar rekening neemt.

Virtus neemt afscheid van jeugdtrainers.
Volledig scherm
Virtus neemt afscheid van jeugdtrainers. © Johan Matthee

Live Voetbal

home logo AjaxAJA
46'
1-1
Heracles AlmeloHER
away logo
home logo FeyenoordFEY
EINDE
2-1
PSVPSV
away logo
home logo AZAZ
EINDE
1-1
PEC ZwolleZWO
away logo
home logo Go Ahead EaglesGAE
EINDE
1-3
VitesseVIT
away logo
home logo ADO Den HaagADO
EINDE
1-1
FC TwenteTWE
away logo