Volledig scherm
Op de A16, net na Zevenbergschen Hoek, vloog een auto over de kop. © Tom van der Put / MaRicMedia

Verkeerschaos in Oosterhout en op snelwegen A16 en A58

BREDA - Het was een onrustige zaterdagochtend voor het wegverkeer in de regio. Meerdere ongelukken op de A16 en A58 hielden het verkeer op. In Oosterhout staat het muurvast wegens werkzaamheden.

A16 Breda
Het begon rond zeven uur met een ongeluk op de A16 bij Breda. Een auto belandde ondersteboven op het asfalt, waarna alleen de vluchtstrook nog beschikbaar was. Vier mensen raakten gewond bij dit ongeluk en er stond een file van vijf kilometer.

A16 Zevenbergschen Hoek
Toen de weg werd vrijgegeven om half elf, was er een nieuw ongeluk op de A16. Ter hoogte Zevenbergschen Hoek reden twee auto's op elkaar. Ook hierbij vloog een voertuig over de kop. Twee personen raakten gewond. De verbindingsweg A16 Breda naar de A17 Roosendaal ging dicht.

A58 Tilburg
Ook het verkeer richting Tilburg stond halverwege de ochtend even stil. Door een ongeluk op de A58 was er een file van drie kilometer tussen Bavel en Tilburg. De weg is inmiddels vrij.

A27 oosterhout
Door werkzaamheden loopt het verkeer heel het weekend vertraging op tussen knooppunt Sint Annabosch en afrit 19 bij Oosterhout. Zaterdagochtend stond het muurvast tussen Teteringen en Oosterhout. De weg is hier tot maandagochtend gesloten.

poll

Als ik zonder handbagage sneller door mag lopen op Schiphol, dan neem ik bijna niets meer mee.

Als ik zonder handbagage sneller door mag lopen op Schiphol, dan neem ik bijna niets meer mee.

  • Eens (60%)
  • Oneens (40%)
42 stemmen