Volledig scherm
Een deel van het gedoneerde speelgoed.

Veel en gevarieerd speelgoed voor Educura

HALSTEREN - Het was gisteren een beetje feest bij Educura dat specialistische begeleiding biedt aan kinderen en jong volwassenen met allerlei soorten ontwikkelingsproblematiek.

Educura is gevestigd aan Vizier 12 in Halsteren en kreeg daar Aad van der Voort van de Stichting DaDa op bezoek. Deze stichting zet zich in voor kinderen in ziekenhuizen en zorginstellingen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben.

Van der Voort bracht een palet vol met speelgoed mee. Joop Mijland, een vader van een Educura- cliënt, was in het bezit gekomen van het speelgoedpakket nadat hij daarop tijdens een benefietavond van DaDa een bod had gedaan.

Mijland was evenals een aantal cliënten aanwezig bij de overhandiging. Monique Uytdewilligen, een van de directeuren van Educura, was erg blij met het speelgoed. "Er zit echt allerlei soorten speelgoed bij, zoals knuffels, barbies, ballen, Playmobil en helikopters.

Het pakket is zo groot en zoveel dat we voor hier en voor onze activiteitenboerderij op Notendaal voorlopig genoeg speelgoed hebben waar onze cliënten blij en gelukkig van worden."

poll

School in Den Bosch had seksspelletjes onder leerlingen veel eerder moeten signaleren.

School in Den Bosch had seksspelletjes onder leerlingen veel eerder moeten signaleren.

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
337 stemmen