Volledig scherm
© ThinkStock

Twee mannen uit Sint Willebrord opgepakt na vondst hennepkwekerij

SINT WILLEBRORD - Twee mannen (33 en 56 jaar) uit Sint Willebrord zijn maandag aangehouden vanwegede vondst van een hennepkwekerij in de Rozenkransstraat. Beide mannen zijn inmiddels weer op vrije voeten.

De politie kwam de kwekerij op het spoor toen ze maandagochtend vroeg bij een controle van een bestelauto inde Rozenstraat een sterke hennepgeur roken. De agenten vonden in de autoenkele zakken met ruim honderd geoogste hennepplanten. De 33-jarige bestuurder is aangehouden. Hij is dinsdag rond het middaguur weer vrijgelaten.

Maandagmiddag vond de politie in een schuur achter een woning in de Rozenkransstraat een al geoogste hennepkwekerij. Het kweekmateriaalis in beslag genomen. Ook was er sprake van stroomdiefstal.

Maandagavond hield de politie in een woning in de Rugstraat een 56-jarige man aan. De man is dezelfde avond nog vrijgelaten.

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Nieuws via WhatsApp ontvangen of ons volgen op Facebook? Download de apps van BN DeStem of meld je aan voor andere digitale services.

poll

Als het kabinet nu geen maatregelen treft, mogen leerkrachten vaker in actie komen.

Als het kabinet nu geen maatregelen treft, mogen leerkrachten vaker in actie komen.

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
718 stemmen