Volledig scherm
© Tom van der Put / MaRicMedia

Terrein Bumperkluiven een grote vijver door hoosbui, festival gaat door

BREDA - Het evenement Bumperkluiven, dat vrijdagmiddag in het Burgemeester van Sonsbeeckpark begint, heeft flink last van de hoosbui eerder op de dag. De bui heeft ervoor gezorgd dat het park is veranderd in een grote vijver.

"Je kan wel stellen dat het park opeens een tweede zwembad heeft gekregen", zegt Jacco Grinwis namens XXL Events. De organisator is bezig water weg te pompen met behulp van de brandweer. In de middag gaat het terrein gewoon open.

Grinwis: "Het is een vervelende start, maar we gaan er alles aan doen om het terrein begaanbaar te maken en het park te beschermen. We leggen vlonders en houten panelen en de ondergelopen stukken sluiten we af voor het publiek."

Bumperkluiven is de naam voor het nieuwe foodtruck festival in Breda wat in het eerste officiële vakantieweekend (22, 23 en 24 juli) in het park gehouden wordt.

Het evenement begint vrijdagmiddag op 15:00 uur en duurt tot 23:00 uur. Zaterdag is het terrein open vanaf 12:00 uur tot en met 23:00 uur en zondag van 12:00 uur tot 22:00 uur. De toegang is gratis.

Live Voetbal

home logo AjaxAJA
RUST
1-1
Heracles AlmeloHER
away logo
home logo FeyenoordFEY
EINDE
2-1
PSVPSV
away logo
home logo AZAZ
EINDE
1-1
PEC ZwolleZWO
away logo
home logo Go Ahead EaglesGAE
EINDE
1-3
VitesseVIT
away logo
home logo ADO Den HaagADO
EINDE
1-1
FC TwenteTWE
away logo