Sound Rush uit Sint Willebrord.
Volledig scherm
Sound Rush uit Sint Willebrord. © Rein Kooyman

Sound Rush uit Sint Willebrord staat op nagenoeg alle 'harde' festivals Europa (video)

SINT WILLEBRORD - De eeneiige tweeling Jeroen en Martijn Boeren uit Sint Willebrord maken als dj's razendsnel furore met hun hardstyle. De twee staan als Sound Rush op nagenoeg alle 'harde' festivals in Europa.

"Er is enorm veel gebeurd sinds we in 2013 de regionale DJ Knock-Outwedstrijd wonnen in Roosendaal. We mochten daarna op Dancetour draaien, maar waren qua stijl nog zoekende", aldus Martijn. Of Jeroen, want de mannen (in juli worden ze 25 jaar) spreken als door één mond en zijn voor niet-ingewijden amper uit elkaar te houden.

Als dj's luisterden ze destijds naar de naam Sound Rusherz. Onder hun toenmalige manager Mental Theo waren ze toen met iets andere muziek bezig. Jeroen: "We zijn een stapje harder gegaan. Daar ligt toch ons hart. We werden eind 2013 benaderd door Q-Dance, de leiders op het gebied van hardstyle in Nederland. Ze hoorden veel potentie in ons. Uiteraard waren we onder de indruk van hun belangstelling. We stuurden demo's en tekenden binnen een week een contract. Exit Mental Theo; we zijn vol voor de nieuwe uitdaging gegaan."

Lees vrijdag meer in BN DeStem

Hieronder de video Lifetime van Sound Rush:

poll

Ondanks de aanslag in Manchester blijf ik naar concerten gaan.

Ondanks de aanslag in Manchester blijf ik naar concerten gaan.

  • Eens (70%)
  • Oneens (30%)
291 stemmen