Volledig scherm
© Thinkstock

Scooterrijder zonder verzekering en rijbewijs raakt gewond in Teteringen

TETERINGEN - Op de Oosterhoutseweg in Teteringen is zondagavond rond acht uur een 17-jarige jongen uit Breda gewond geraakt bij een verkeersongeval.

Het slachtoffer heeft geen rijbewijs en kwam met zijn onverzekerde scooter in aanrijding met een auto. Vermoedelijk heeft hij het rode licht genegeerd. Volgens de automobilist, de bijrijder en een onafhankelijke getuige reed de bestuurder van de scooter met hoge snelheid door het rode verkeerslicht, de automobilist trok net op om de Oosterhoutseweg op te draaien, waarop ze met elkaar in aanrijding kwamen. De bestuurder van de scooter, die niet verzekerd blijkt te zijn, heeft geen rijbewijs. Hij was verward en is met rugklachten naar het ziekenhuis gebracht. De politie stelt een nader onderzoek in.

  1. 'Patricia Paay is een leugenaar die mij door slijk heeft gehaald'

    'Patricia Paay is een leugenaar die mij door slijk heeft gehaald'

    ,,Ze heeft een jaar lang alles bij elkaar gelogen. Patricia Paay is een pathologische leugenaar. Ze wist vanaf het begin af aan dat ze kansloos was, maar ze heeft wel een jaar lang mijn naam door het slijk gehaald.'' Aldus ondernemer Maarten Oostvogel, die vandaag van de rechter in Haarlem te horen kreeg dat hij niet alsnog een ton achterstallig 'salaris' moet overmaken aan Patricia Paay, met wie hij een pantylijn exploiteerde. 

poll

Als de Onderzoeksraad concludeert dat veel vuurwerk onveilig is, moet het verboden worden

Als de Onderzoeksraad concludeert dat veel vuurwerk onveilig is, moet het verboden worden

  • Eens (89%)
  • Oneens (11%)
93 stemmen