Volledig scherm
© Stock.xchng

Rus rijdt 180 op A27 omdat hij vliegtuig moet halen

OOSTERHOUT - Een 35-jarige Rus is dinsdagavond rond kwart voor negen betrapt toen hij bij Oosterhout op Rijksweg A27 reed met een snelheid van 170 tot 180 kilometer per uur.

Die forse snelheidsovertreding kwam Aan het licht door een politieman die met zijn dienstauto over de A27 vanuit Gorinchem in de richting van Breda reed. Hij werd gepasseerd door een auto met Belgisch kenteken die met snelheden van 170 a 180 kilometer per uur over het asfalt scheurde. De agent gaf de bestuurder een stopteken waarna op een parkeerplaats de verdere controle volgde.

In de auto zat een 35-jarige Rus, die vertelde dat hij zo hard reed omdat hij een vliegtuig in Brussel moest halen. De man heeft een boete van 348 euro afgerekend.

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Nieuws via WhatsApp ontvangen of ons volgen op Facebook? Download de apps van BN DeStem of meld je aan voor andere digitale services.

  1. 'Patricia Paay is een leugenaar die mij door slijk heeft gehaald'

    'Patricia Paay is een leugenaar die mij door slijk heeft gehaald'

    ,,Ze heeft een jaar lang alles bij elkaar gelogen. Patricia Paay is een pathologische leugenaar. Ze wist vanaf het begin af aan dat ze kansloos was, maar ze heeft wel een jaar lang mijn naam door het slijk gehaald.'' Aldus ondernemer Maarten Oostvogel, die vandaag van de rechter in Haarlem te horen kreeg dat hij niet alsnog een ton achterstallig 'salaris' moet overmaken aan Patricia Paay, met wie hij een pantylijn exploiteerde. 

poll

Als de Onderzoeksraad concludeert dat veel vuurwerk onveilig is, moet het verboden worden

Als de Onderzoeksraad concludeert dat veel vuurwerk onveilig is, moet het verboden worden

  • Eens (89%)
  • Oneens (11%)
93 stemmen