Volledig scherm

Regionale omroepen zenden vier bloemencorso's uit

Omroep Brabant, RTV Oost, RTV Drenthe, en Omroep Gelderland doen live verslag van de bloemencorso's in Zundert, Vollenhove, Eelde en Lichtenvoorde.

Het is de eerste keer dat de regionale omroepen op deze manier samenwerken. Elk corso is tegelijkertijd te zien op deze vier regionale zenders. De bloemencorso's trekken elk jaar niet alleen op locatie vele duizenden bezoekers, ook de tv-uitzendingen zijn bijzonder populair. Het besluit om samen te werken werd dan ook snel genomen, aldus de zenders in een persbericht. De regionale omroepen verwachten met de serie tv-uitzendingen een grote groep corso-liefhebbers een plezier te doen. Het bloemencorso in Zundert wordt op 4 september gehouden.

  1. Storm Doris nadert westkust: mogelijk zware windstoten in West-Brabant, drukke avondspits verwacht [LIVE]
    Storm

    Storm Doris nadert westkust: mogelijk zware windstoten in West-Brabant, drukke avondspits verwacht [LIVE]

    ETTEN-LEUR - Het KNMI heeft voor vanmiddag en -avond code oranje afgegeven vanwege zeer zware windstoten. De verwachting is dat er in Brabant vanaf de tweede helft van de middag zware windstoten gaan voorkomen van zo'n 100 tot 120 kilometer per uur. Volg onder dit bericht een liveblog met de laatste ontwikkelingen.De NS laat preventief minder treinen rijden. Op de meeste trajecten rijden de treinen elk half uur in plaats van elk kwartier. Luchthaven Schiphol heeft zeker 90 vluchten geannuleerd.