Het vakantiehuisje in Hooge Zwaluwe waar de dubbele moord plaatvond
Volledig scherm
Het vakantiehuisje in Hooge Zwaluwe waar de dubbele moord plaatvond © anp

Reconstructie dubbele moord Hooge Zwaluwe, vrees voor komst motorclub

HOOGE ZWALUWE - Politie en justitie vrezen dat motorclubs naar Hooge Zwaluwe afreizen tijdens de reconstructie van de dubbele moord in een vakantiewoning die komend weekeinde plaatsvindt. De gemeente heeft daarom een noodverordening uitgevaardigd.

De aanhangers van de Outlaw Motor Gang zouden interesse hebben om de betreffende vakantiewoning te bezoeken om steun te betuigen en proberen hiermee mogelijk druk uit te oefenen op de Belgische verdachten.

Vanwege de reconstructie wordt de Hamseweg in Hooge Zwaluwe komend weekend afgesloten. Op verzoek van justitie en politie heeft burgemeester Gert de Kok een noodverordening uitgevaardigd. Die geldt tussen zaterdag 14.00 uur tot zondag 18.00 uur. Alleen bewoners kunnen dan nog, op vertoon van een legitimatie, het gebied betreden.

Het rechercheteam voert de reconstructie zondag uit van 07.00 uur tot ongeveer 16.30 uur. Daarvoor wordt de directe omgeving van het vakantiehuisje beveiligd en bewaakt, zo ook het transport van verdachten.

  1. 'Patricia Paay is een leugenaar die mij door slijk heeft gehaald'

    'Patricia Paay is een leugenaar die mij door slijk heeft gehaald'

    ,,Ze heeft een jaar lang alles bij elkaar gelogen. Patricia Paay is een pathologische leugenaar. Ze wist vanaf het begin af aan dat ze kansloos was, maar ze heeft wel een jaar lang mijn naam door het slijk gehaald.'' Aldus ondernemer Maarten Oostvogel, die vandaag van de rechter in Haarlem te horen kreeg dat hij niet alsnog een ton achterstallig 'salaris' moet overmaken aan Patricia Paay, met wie hij een pantylijn exploiteerde. 

poll

Als de Onderzoeksraad concludeert dat veel vuurwerk onveilig is, moet het verboden worden

Als de Onderzoeksraad concludeert dat veel vuurwerk onveilig is, moet het verboden worden

  • Eens (89%)
  • Oneens (11%)
93 stemmen