Auto over de kop bij ongeluk op A16 bij Moerdijk
Volledig scherm
Auto over de kop bij ongeluk op A16 bij Moerdijk © Tom van der Put

'Ongeluk op A16 ter hoogte van Zevenbergen gebeurde doordat auto over het hoofd gezien werd'

ZEVENBERGEN - Het ongeluk van dinsdagavond op de A16 heeft waarschijnlijk kunnen gebeuren doordat een van de betrokken bestuurders een andere weggebruiker finaal over het hoofd gezien heeft. Dat meldt de politie.

Het ongeval gebeurde rond kwart voor acht op de oprit naar de A16, ter hoogte van Zevenbergen. Een 32-jarige man uit Spijkenisse raakte gewond en moest met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd worden. Het ongeluk gebeurde vermoedelijk doordat een vrachtauto en een personenauto, die bestuurd werd door een 32-jarige man uit Roosendaal, tegelijkertijd invoegden op de toerit naar de A16. De personenauto reed direct door naar de tweede baan, maar zag hierbij de aankomende auto van de man uit Spijkenisse over het hoofd.

Slip
Deze maakte een stuurcorrectie om een aanrijding te voorkomen, maar raakte in een slip en tikte nog net tegen de auto van de man uit Roosendaal aan. Vervolgens sloeg de auto drie keer over de kop en kwam tot stilstand. De beide personenauto’s zijn weggesleept door een takelbedrijf en de man uit Roosendaal is door agenten meegenomen naar het politiebureau voor een verdachtenverhoor. Hij heeft een verklaring afgelegd en mocht daarna zijn weg weer vervolgen. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

poll

Ondanks de aanslag in Manchester blijf ik naar concerten gaan.

Ondanks de aanslag in Manchester blijf ik naar concerten gaan.

  • Eens (73%)
  • Oneens (27%)
215 stemmen