Volledig scherm
© Hessel de Ree

OM verdenkt partner Zevenbergse Wendy van doodslag, stiefzoon slachtoffer uit cel

ZEVENBERGEN/BREDA - De politie verdenkt de partner (53) van de Zevenbergse vrouw (46) die vorige week donderdag door een misdrijf om het leven is gekomen van doodslag.

Dat heeft het Openbaar Ministerie in Breda maandag bekendgemaakt. De man wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Zijn 24-jarige zoon is maandag vrijgelaten. Hij blijft volgens het Openbaar Ministerie ook verdachte, maar er is te weinig bewijs om hem nog langer in de cel te houden, aldus een woordvoerster.

Slachtoffer Wendy was moeder van drie jonge kinderen met haar verdachte partner, die een autohandel heeft. De vrouw overleed donderdagmorgen vroeg in hun woning aan de Huizersdijk. Dat gebeurde kort nadat de hulpdiensten arriveerden. Ze waren rond zes uur opgeroepen omdat de vrouw onwel zou zijn geworden.

De politie vertrouwde de zaak niet en stelde meteen buurt- en sporenonderzoek in. Uit sectie is gebleken dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen.

Buurtbewoners hadden de avond voor het drama ruzie in of bij de woning gehoord. In de relatie zouden volgens bekenden regelmatig flinke spanningen zijn geweest.

Live Voetbal

home logo AjaxAJA
EINDE
0-2
Manchester UnitedMUN
away logo

poll

Ondanks de aanslag in Manchester blijf ik naar concerten gaan.

Ondanks de aanslag in Manchester blijf ik naar concerten gaan.

  • Eens (71%)
  • Oneens (29%)
710 stemmen