Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Esme Soesman

Nieuw verkiezingsbord Bergen op Zoom voorkomt rotzooi

BERGEN OP ZOOM - Bij de eerstvolgende verkiezingen, die voor de Tweede Kamer in het voorjaar van 2017, vermindert het aantal verkiezingsborden in de gemeente Bergen op Zoom.

Van zeventien gaat het naar tien borden. Die komen op plekken te staan waar ze goed opvallen, zegt woordvoerder Bregje Schouteren van de gemeente.

Maar het bijzondere is vooral dat er nieuwe, voorbedrukte borden komen. Daar is de poster al vantevoren op aangebracht voordat het bord op straat gaat. En wel zo dat de poster er niet meer kan afbladderen.

Dat voorkomt dat het een rotzootje wordt. De politieke partijen hoeven dus nooit meer zelf te plakken.

  1. Storm Doris nadert westkust: mogelijk zware windstoten in West-Brabant, drukke avondspits verwacht [LIVE]
    Storm

    Storm Doris nadert westkust: mogelijk zware windstoten in West-Brabant, drukke avondspits verwacht [LIVE]

    ETTEN-LEUR - Het KNMI heeft voor vanmiddag en -avond code oranje afgegeven vanwege zeer zware windstoten. De verwachting is dat er in Brabant vanaf de tweede helft van de middag zware windstoten gaan voorkomen van zo'n 100 tot 120 kilometer per uur. Volg onder dit bericht een liveblog met de laatste ontwikkelingen.De NS laat preventief minder treinen rijden. Op de meeste trajecten rijden de treinen elk half uur in plaats van elk kwartier. Luchthaven Schiphol heeft zeker 90 vluchten geannuleerd.