DJ The Prophet
Volledig scherm
DJ The Prophet

Na Tiësto steunt nu ook The Prophet het House of DJ's in Breda

BREDA - Nadat eerder al Tiësto zijn naam aan het Bredase project House of DJ’s had verbonden, heeft nu ook DJ The Prophet een samenwerking met het dj-center aangekondigd.

The Prophet (echte naam Dov Elkabas) kondigde dit zaterdagnacht aan in Zaandadam waar hij zijn 30-jarig jubileum vierde.

„Dov Elkabas is een grote naam binnen de hardcore-gabberstijl. Hij stond aan de basis van deze hardere housestyle. Deze subcultuur is in Nederland ontstaan en van daaruit de hele wereld overgegaan. Dit verdient absoluut een plek in House of DJ’s,” aldus initiatiefnemer Arnold van der Leden.

Net zoals DJ Tiësto (Tijs Verwest) stelt The Prophet zijn muziek, logo’s en (video)beelden ter beschikking aan House of DJ’s en gaat hij het project promoten.

House of DJ’s moet een groot multimediaal centrum worden in Breda dat draait om de Nederlandse dj-cultuur, met een experience-center voor bezoekers, studio’s waar dj’s kunnen leren en werken en een horecazaak.

De initiatiefnemers zijn in gesprek met investeerders. Hoeveel geld er nodig is om het project te realiseren, is niet bekend. Ook is er nog geen locatie. Eerder werd het Havenkwartier als een van de opties genoemd. Een locatie die in elk geval van tafel is, is de oude Casino-bioscoop in de Reigerstraat. Dat gebouw bleek te klein voor de plannen.

Als er genoeg investeerders gevonden worden, hoopt House of DJ’s in 2018 te kunnen openen. De initiatiefnemers denken dat het centrum jaarlijks 200.000 bezoekers kan trekken.

Live Voetbal

home logo AjaxAJA
47'
1-1
Heracles AlmeloHER
away logo
home logo FeyenoordFEY
EINDE
2-1
PSVPSV
away logo
home logo AZAZ
EINDE
1-1
PEC ZwolleZWO
away logo
home logo Go Ahead EaglesGAE
EINDE
1-3
VitesseVIT
away logo
home logo ADO Den HaagADO
EINDE
1-1
FC TwenteTWE
away logo