Volledig scherm

Mannen stelen kleren uit kledingcontainer voor het goede doel in Sprang-Capelle

SPRANG-CAPELLE – Een 27-jarige inwoner van Sprang-Cappelle is vrijdagavond opgepakt omdat hij kleding uit een kledingcontainer had gestolen. Dit deed hij samen met een andere man. Beiden gingen ervandoor. De 27-jarige man kon worden gepakt, de andere man wordt nog gezocht.

Rond tien voor acht meldde een getuige aan de politie dat twee mannen een container aan het opbreken waren op de Kerkstraat. Hij gaf ook het kenteken van de auto van de mannen door.

Hierdoor wisten agenten dat het om een voor hun bekende 27-jarige inwoner uit Sprang-Capelle ging. Ze wisten dat hij aangehouden kon worden voor een andere zaak. Ook wisten ze dat hij geen rijbewijs had.

Aangehouden na korte achtervolging
Op dat moment zagen agenten de man rijden op de Villa Dotterbloem. Ze gingen achter hem rijden maar de verdachte gaf gas en ging ervandoor. Na een korte achtervolging stopte de verdachte in de Meidoornlaan waar hij is opgepakt.

De 27-jarige zat alleen in de auto. In de kofferbak lagen verschillende plastic tassen met kleding. De twee verdachte wordt nog gezocht.

poll

Een schoolbestuur heeft niets te vertellen over het liefdesleven van een leerkracht

Een schoolbestuur heeft niets te vertellen over het liefdesleven van een leerkracht

  • Eens (93%)
  • Oneens (7%)
6913 stemmen