Volledig scherm
© Thinkstock

Man met soft- en harddrugs aangehouden op carpoolplaats in Hoogerheide

HOOGERHEIDE - Surveillerende agenten hebben op de carpoolplaats in Hoogerheide, aan de Antwerpsestraatweg, dinsdagavond een 20-jarige man uit Halsteren aangehouden omdat hij in het bezit was van hard- en softdrugs. De carpoolplaats is een plek waarvan bekend is dar er zich regelmatig drugsdealers ophouden.

De agenten vonden dat de man zich nogal verdacht ging gedragen toen hij hun politieauto zag en besloten de man rond 19.00 uur te controleren. Op hun vraag of ze in de auto mochten kijken, gaf de man aan dat dit geen probleem was.

De agenten troffen in de auto een kleine hoeveelheid harddrugs, vermoedelijk amfetaminen, en een paar blokjes hasj aan. De man is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Bij fouillering troffen de agenten ook nog wat hasj en hennep aan. Ook had de man een flinke hoeveelheid contant geld op zak.

Hij heeft een verklaring afgelegd en na overleg met de officier van justitie heeft de man een transactievoorstel gekregen. Hij moest 350 euro betalen en mocht daarna zijn weg weer vervolgen. Hij heeft afstand gedaan van de drugs.

poll

School in Den Bosch had seksspelletjes onder leerlingen veel eerder moeten signaleren.

School in Den Bosch had seksspelletjes onder leerlingen veel eerder moeten signaleren.

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
339 stemmen