Foto archief Erna Lammers
Volledig scherm
Foto archief Erna Lammers

Man aangehouden wegens diefstal spullen uit tenten in Hoeven

HOEVEN - Een 31-jarige man uit Oud Gastel is in de nacht van maandag op dinsdag aangehouden op een camping aan de Oude Antwerpsepostbaan in Hoeven. Hij wordt verdacht van het stelen van goederen uit tenten.

De verdachte werd rond vier uur betrapt tijdens het weghalen van een laptop. Vervolgens werd hij achterna gezeten, gevloerd en aan de politie overgedragen. Tijdens de fouillering kwamen er nog een tablet, een flink geldbedrag en ondergoed tevoorschijn. De gedupeerden hebben aangifte gedaan van diefstal. De gestolen spullen gaan terug naar de eigenaren. Na verhoor mocht de verdachte met een proces-verbaal op zak weer naar huis.

De verdachte wordt omstreeks 04.00 uur betrapt tijdens het weghalen van een laptop. Vervolgens wordt hij achterna gezeten, gevloerd en aan de politie overgedragen. Tijdens de fouillering komt er nog een tablet, een flink bedrag aan geld en ondergoed tevoorschijn. De gedupeerden hebben aangifte gedaan van diefstal. De gestolen spullen gaan terug naar de rechtmatige eigenaren. Na verhoor mocht de verdachte met een proces-verbaal op zak weer naar huis.

poll

De PvdA moet wel deel gaan nemen aan de formatiegesprekken met VVD, CDA en D66.

De PvdA moet wel deel gaan nemen aan de formatiegesprekken met VVD, CDA en D66.

  • Eens (31%)
  • Oneens (69%)
249 stemmen