Volledig scherm
© Politie

Man (18) rijdt in op agent in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Een 18-jarige man uit Bergen op Zoom is woensdag op een wijkagent ingereden. De man ging er vervolgens in zijn auto vandoor.

De agent wilde woensdag rond 15.30 uur de automobilist controleren op een parkeerplaats aan de Koningin Emmastraat. De wijkagent gaf de man aan te stoppen, maar deze drukte het gaspedaal in en ging er vandoor. Een halfuur later kwam de agent de verdachte opnieuw tegen, dit keer op het Lourdesplein. De agent zette zijn fiets dwars over de weg en gaf de bestuurder een stopteken. Dat werd genegeerd en de verdachte reed recht op de biker af. De agent moest hierdoor opzij springen en zijn fiets werd vol geraakt door de automobilist. Het rijwiel raakte daarbij zwaar beschadigd, de agent bleef ongedeerd.

Rond 17.30 uur meldde de 22-jarige bijrijder zich op het politiebureau. De man is aangehouden en vastgezet. Na verder onderzoek is de bestuurder van de auto donderdagochtend, op last van de officier van justitie, in zijn woning opgepakt. Beide mannen zitten voor onderzoek vast.

Live Voetbal

home logo ArsenalARS
EINDE
2-1
ChelseaCHE
away logo

poll

De PvdA moet wel deel gaan nemen aan de formatiegesprekken met VVD, CDA en D66.

De PvdA moet wel deel gaan nemen aan de formatiegesprekken met VVD, CDA en D66.

  • Eens (33%)
  • Oneens (67%)
799 stemmen