Volledig scherm

Laser, bowlen, eten en escaperoom op Breepark in Breda

BREDA - De Bredanaren Remco Witberg en Danny Polak verruilen hun goede banen voor een eigen onderneming. Op Breepark starten ze in een ruimte van liefst 1700 m2.

Bowling, lasergame, escaperooms en een restaurant/bar. En dat allemaal op de derde verdieping van het evenementencomplex Breepark. In februari volgend jaar opent hier Vier Hoog, genoemd naar de vier activiteiten en de mogelijkheid hier iets te vieren.

Het wordt een grote stap in het leven van de twee ondernemers Remco Witberg en Danny Polak. Als tweede in Nederland begonnen ze na een kennismaking in New York een escaperoom in de voormalige Renaultgarage aan de Tramsingel in Breda. Halte 48 was een succes, zodat er al snel een tweede kamer bij kwam. "Toen we van evenementenzone Breepark hoorden, besloten we de volgende stap te zetten", zegt Remco Witberg, die nu nog een fulltimebaan heeft bij Stage Entertainment, waar hij de productie heeft gedaan van musicals als Hair en Warhorse. Zijn zakenpartner Danny Polak werkt nog bij de Rabobank en gaat de financiën doen.

poll

Als ik zonder handbagage sneller door mag lopen op Schiphol, dan neem ik bijna niets meer mee.

Als ik zonder handbagage sneller door mag lopen op Schiphol, dan neem ik bijna niets meer mee.

  • Eens (57%)
  • Oneens (43%)
44 stemmen