Er was erg veel bekijks voor de afhandeling van het ongeval in Willem Barentszstraat in Breda.
Volledig scherm
Er was erg veel bekijks voor de afhandeling van het ongeval in Willem Barentszstraat in Breda. © Perry Roovers/MaRicMedia

Kind loopt flinke hoofdwond op bij aanrijding in Breda

BREDA - In de Willem Barentszstraat in Breda is woensdag aan het begin van de avond een jong kind aangereden door een auto.   

Het kind liep daarbij een flinke wond aan het hoofd op en werd behandeld in een ambulance. Daarbij was er flink wat publiek op de been. De bestuurder van de auto was duidelijk geëmotioneerd door wat er was gebeurd. Hoe het aangereden kind er aan toe is is niet bekend. 

  1. Storm Doris nadert westkust: mogelijk zware windstoten in West-Brabant, drukke avondspits verwacht [LIVE]
    Storm

    Storm Doris nadert westkust: mogelijk zware windstoten in West-Brabant, drukke avondspits verwacht [LIVE]

    ETTEN-LEUR - Het KNMI heeft voor vanmiddag en -avond code oranje afgegeven vanwege zeer zware windstoten. De verwachting is dat er in Brabant vanaf de tweede helft van de middag zware windstoten gaan voorkomen van zo'n 100 tot 120 kilometer per uur. Volg onder dit bericht een liveblog met de laatste ontwikkelingen.De NS laat preventief minder treinen rijden. Op de meeste trajecten rijden de treinen elk half uur in plaats van elk kwartier. Luchthaven Schiphol heeft zeker 90 vluchten geannuleerd.