Dylan Groenewegen van Team LottoNL-Jumbo voor het vertrek van de tiende Touretappe.
Volledig scherm
Dylan Groenewegen van Team LottoNL-Jumbo voor het vertrek van de tiende Touretappe. © ProShots

Groenewegen ook van start in profronde Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Dylan Groenewegen is de derde grote naam die van start zal gaan in de tiende editie van de profwielerronde van Etten-Leur.

Groenewegen werd dit jaar Nederlands kampioen en rijdt ook mee in de Tour de France. Zijn beste prestatie was een vierde plek in de vierde etappe.

De sprinter van Team LottoNL-Jumbo komt in Etten-Leur in ieder geval Bauke Mollema tegen. De organisatie is bezig met het aantrekken van nog meer grote namen. Vorig jaar reden onder andere Christopher Froome, Alberto Contador
en Tom Dumoulin mee.

Ook Marianne Vos gaat van start in Etten-Leur, op zondag 14 augustus.

Lees zaterdag meer in BN DeStem.

  1. Storm Doris nadert westkust: mogelijk zware windstoten in West-Brabant, drukke avondspits verwacht [LIVE]
    Storm

    Storm Doris nadert westkust: mogelijk zware windstoten in West-Brabant, drukke avondspits verwacht [LIVE]

    ETTEN-LEUR - Het KNMI heeft voor vanmiddag en -avond code oranje afgegeven vanwege zeer zware windstoten. De verwachting is dat er in Brabant vanaf de tweede helft van de middag zware windstoten gaan voorkomen van zo'n 100 tot 120 kilometer per uur. Volg onder dit bericht een liveblog met de laatste ontwikkelingen.De NS laat preventief minder treinen rijden. Op de meeste trajecten rijden de treinen elk half uur in plaats van elk kwartier. Luchthaven Schiphol heeft zeker 90 vluchten geannuleerd.