Volledig scherm

Fiets gejat? Roosendaler en Bredanaar aangehouden, gestolen fietsen staan online

ROOSENDAAL/RIJSBERGEN - In de afgelopen week heeft de politie drie mensen aangehouden en in Roosendaal, Rijsbergen, Wemeldinge en Antwerpen meer dan tien gestolen fietsen teruggevonden. 

In de maand juli was het aantal aangiften van fietsendiefstal gestegen en daaruit bleek dat vooral in de gemeente Reimerswaal regelmatig fietsen werden gestolen. Er kon een onderzoek gestart worden toen een getuige de diefstal van een fiets zag gebeuren op het station in Krabbendijke, hij belde gelijk de politie en gaf een duidelijk signalement door. Een andere man herkende zijn gestolen fiets die via internet werd aangeboden.

Georganiseerde groep fietsendieven

Het onderzoek leidde de politie naar Wemeldinge, Roosendaal, Rijsbergen en Antwerpen. Op deze locaties bleek een georganiseerde groep fietsendieven zeer actief te zijn. Na invallen werden in totaal twee mannen en een vrouw aangehouden. Het gaat om een 34-jarige inwoner uit Roosendaal, een 42-jarige Bredanaar en een 33-jarige inwoonster uit ’s Gravenpolder. De 34-jarige man uit Roosendaal en de 42-jarige man uit Breda zitten nog vast.

De politie heeft meer dan tien gestolen fietsen aangetroffen. Deze blijken afkomstig uit Brabant, Zeeland en daarbuiten. Niet van alle fietsen is aangifte gedaan en daarom roept de politie op om alsnog aangifte te doen zodat de fietsen terug kunnen naar de rechtmatige eigenaar. 

Volledig scherm
Volledig scherm
Volledig scherm
Volledig scherm
Volledig scherm
Volledig scherm
Volledig scherm

Live Voetbal

home logo DuitslandDUI
EINDE
1-0
EngelandENG
away logo

poll

Peilingen Eurovisiesongfestival zeggen mij niets. O’G3ENE eindigt wel hoog.

Peilingen Eurovisiesongfestival zeggen mij niets. O’G3ENE eindigt wel hoog.

  • Eens (43%)
  • Oneens (57%)
14 stemmen

poll

Bas Dost moet in de spits bij Oranje en niet Vincent Janssen.

  • Eens (83%)
  • Oneens (17%)
374 stemmen