Volledig scherm

Familie verongelukte man uit Woensdrecht heeft het doel al behaald met fundraising voor begrafenis

HUIJBERGEN - Familie van de verongelukte 37-jarige Michaël Krijntjes uit de gemeente Woensdrecht is een fondswerving gestart om hem een nette uitvaart te bezorgen. De weinige familie die hij had, heeft niet genoeg geld om dit zelf voor elkaar te krijgen. Inmiddels is het benodigde geld via de fundraising opgehaald.

Krijntjes overleed vrijdagmorgen bij een eenzijdig ongeluk op de Abdijlaan in Huijbergen. Volgens stiefdochter Cynthia, die het initiatief nam tot de actie, was hij na een nachtdienst onderweg naar huis. Door onbekende oorzaak botste hij tegen een boom en overleed ter plaatse.

"Zijn moeder is vorig jaar overleden. Hij heeft verder bijna geen familie en de familieleden die er nog zijn, hebben geen geld voor de uitvaart", schrijft ze op Dream or Donate. "Hij heeft ook schulden achtergelaten en geen uitvaartverzekering. Hierdoor is het niet mogelijk om hem een mooi afscheid te geven. Daarom wil ik graag deze dream or donate starten om hem toch een waardig afscheid te geven en zo de familieleden te helpen bij het verwerken. Als we niet genoeg geld bij elkaar kunnen sprokkelen dan zal hij worden gecremeerd door de gemeente en mogen wij geen afscheid van hem nemen."

Het doel is om 2.700 euro op te halen. Zondagavond rond 22.15 uur hebben al 92 mensen een donatie gedaan en staat de teller op 2.810 euro.

poll

Ondanks de aanslag in Manchester blijf ik naar concerten gaan.

Ondanks de aanslag in Manchester blijf ik naar concerten gaan.

  • Eens (71%)
  • Oneens (29%)
283 stemmen