Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Dronken bestuurder rijdt lantaarnpaal omver en kiest het hazenpad in Breda

BREDA - De bestuurder van een personenauto reed zondagnacht rond tien over drie een lantaarnpaal omver in Breda. Hij verliet daarna de plek van het ongeluk. Een melder belde de politie over een ongeval. 

Een man (32) reed tegen een lantaarnpaal op de Nijverheidssingel en liep daarna weg. Hij liet zijn auto achter. Later kwam de man terug met een vrouw (46), die de auto verzette naar de Middellaan.

Pepperspray
Agenten daar kwamen troffen de bestuurder die volgens haar dronken was en niet in het bezit bleek te zijn van een geldig rijbewijs. De vrouw die bij hem was is eveneens aangehouden omdat zij in het bezit was van pepperspray. Dit is in beslag genomen.

  1. Storm Doris nadert westkust: mogelijk zware windstoten in West-Brabant, drukke avondspits verwacht [LIVE]
    Storm

    Storm Doris nadert westkust: mogelijk zware windstoten in West-Brabant, drukke avondspits verwacht [LIVE]

    ETTEN-LEUR - Het KNMI heeft voor vanmiddag en -avond code oranje afgegeven vanwege zeer zware windstoten. De verwachting is dat er in Brabant vanaf de tweede helft van de middag zware windstoten gaan voorkomen van zo'n 100 tot 120 kilometer per uur. Volg onder dit bericht een liveblog met de laatste ontwikkelingen.De NS laat preventief minder treinen rijden. Op de meeste trajecten rijden de treinen elk half uur in plaats van elk kwartier. Luchthaven Schiphol heeft zeker 90 vluchten geannuleerd.