Golfkampioenschappen in 2015
Volledig scherm
Golfkampioenschappen in 2015 © Robert van den Berge

Derde lustrum voor Steenbergse Golfkampioenschappen

STEENBERGEN - Drie jaar geleden leken de Steenbergse Golfkampioenschappen ten dode opgeschreven. Er was steeds minder animo voor. „Maar toen zeiden mensen dat we toch door moesten gaan”, vertelt bestuurslid Hans Paro.

En dus zijn de kampioenschappen nieuw leven ingeblazen. Dit jaar wordt het al voor de vijftiende keer gehouden. Het is dus het derde lustrum.
„Ik roep ook vooral oud-inwoners van Steenbergen op om zich aan te melden voor deze editie”, zegt Paro. „Dan is het een soort reünie. Veel jonge mensen vertrekken naar de grotere steden, zoals Breda en Den Bosch. Het zou leuk zijn als ze hiervoor terugkeren.” Paro verwijst daarbij naar de Jaarmarkt van afgelopen weekend in Steenbergen. „Veel oud-inwoners gebruiken die braderie om weer eens terug te komen en oude vrienden op te zoeken.”

Lees woensdag meer in BN DeStem

  1. Storm Doris nadert westkust: mogelijk zware windstoten in West-Brabant, drukke avondspits verwacht [LIVE]
    Storm

    Storm Doris nadert westkust: mogelijk zware windstoten in West-Brabant, drukke avondspits verwacht [LIVE]

    ETTEN-LEUR - Het KNMI heeft voor vanmiddag en -avond code oranje afgegeven vanwege zeer zware windstoten. De verwachting is dat er in Brabant vanaf de tweede helft van de middag zware windstoten gaan voorkomen van zo'n 100 tot 120 kilometer per uur. Volg onder dit bericht een liveblog met de laatste ontwikkelingen.De NS laat preventief minder treinen rijden. Op de meeste trajecten rijden de treinen elk half uur in plaats van elk kwartier. Luchthaven Schiphol heeft zeker 90 vluchten geannuleerd.