Volledig scherm
© Thinkstock

Den Driehoek in Hoeven: groot feest, klein bestuur

HOEVEN - Het culturele en sociale leven in Hoeven draait voor een groot deel en al heel lang op wijkverenigingen. Zaterdag 2 juli viert een van deze wijken het halve eeuwfeest. Den Driehoek gaat dit groots vieren.

Maar wel met een klein bestuur. Jan Marijnissen en Ria van de Riet van Den Driehoek: „Kosten noch moeite zijn gespaard om onze leden een groots feest aan te bieden. We kunnen niet alleen goed feesten, we zamelen ook kleding in voor het Leger des Heils en goede doelen als KiKa. Wij hebben een eigen wc-wagen die we verhuren. Bovendien hebben we geld bespaard om een AED aan te schaffen.”

Gelukkig heeft de penningmeester goed op zijn beurs gepast om op 2 juli in en om de grote tent aan de Oude Dijk het jubileum te vieren. Met kinderspelen, oude films, een animatieteam, bumpervoetbal, Twister, een schminker en receptie vanaf 16.30 uur. Helaas bestaat het bestuur uit drie leden, terwijl er toch liefst 123 gezinnen lid zijn. Gehoopt wordt dat er zich op deze feestdag kandidaten melden.

Live Voetbal

home logo NECNEC
EINDE
1-4
NAC BredaNAC
away logo

poll

De PvdA moet wel deel gaan nemen aan de formatiegesprekken met VVD, CDA en D66.

De PvdA moet wel deel gaan nemen aan de formatiegesprekken met VVD, CDA en D66.

  • Eens (34%)
  • Oneens (66%)
1044 stemmen